Conferinta baptistilor din diaspora europeana Bruxelles 2015

C U L T U L  C R E Ş T I N  B A P T I S T

 UNIUNEA BISERICILOR CREŞTINE BAPTISTE din ROMÂNIA

 Departamentul de Misiune

 

În atenția Bisericilor Creștine Baptiste Române din Europa Apuseană,

Salutări în numele Domnului nostru Isus Hristos. Uniunea Bisericilor Creştine Baptiste din Romania are deosebita bucurie de a vă invita din nou la conferința Bisericilor Creştine Baptiste din Diaspora Europeană cu titlul:

”Viziune pentru Europa”

Consolidarea Mărturiei Baptiștilor Români din Diaspora Europeană

Evenimentul va avea loc începând cu data de vineri 16 Octombrie 2015, ora 18.00 şi va dura până duminică 18 Octombrie 2015, ora 12. Lucrările conferinței vor fi găzduite de Biserica Baptistă Română „Betel” din Bruxelles, și vor fi susținute atât de invitaţi din România cât şi de participanţii din bisericile române din diaspora.

Conferinţa de la Bruxelles vă oferă posiblitatea de a a fi însoţiţi de soţia dumneavoatră. Sperăm să reuşim organizarea unor sesiuni destinate lor. Înscrierea pentru participare se face până la data de 20 August 2015, completând formularul ce se deschide aici.

Taxa de participare este de 130 Euro pentru o persoană (cazare, masă şi mapă) şi va fi plătită la locaţie. Dorim să încurajăm toți participanții să își planifice prezența la activitățile conferinței începând cu data de vineri 16 octombrie, împreună cu toți delegații. Pentru sprijinirea acestui eveniment UBR participă la costuri cu suma de 500 Euro din fondul propriu de Misiune.

 

Așteptăm să vă înscrieţi,

Alex Vlasin, Departamentul de Misiune al UBR

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply